De Senaste trenderna för terrasser

De Senaste trenderna för terrasser

Terrasser är en skatt. Är du lyckligt lottad att ha en? Isåfall bör du ta hand om den och hålla den i en stil som följer de senaste trenderna.

Med det härliga vädret på ingång kommer du utan tvekan att använda dina utomhusutrymmen och terrasser mer. Du kommer förmodligen tillbringa timmar med att njuta av solen och umgås med familj och vänner utomhus. Vad kan då vara bättre än att ha en trevlig, bekväm terrass som är inredd enligt de senaste trenderna?

Låt din terrass bli stjärnan och lysa i all sin glans.

Ta en titt på vad du behöver göra för att ge din hemmets exteriör den där eleganta touchen. Välj en avslappnad stil, mjuka färger och material som inbjuder dig att sakta ned tempot från vardagens hektiska takt.

Trender för terrasser

I år, mer än någonsin, kan du njuta av solen, frisk luft och avkopplande stunder utomhus. För att göra detta behöver du finslipa din terrass och pryda den med trender.

Trenderna för färger på terrasser

Den ohotade kungen av färger i år är neutrala färger. Vitt och beige har kontrollen och deras tidlösa förmåga gör det möjligt.

Du kan dock också lägga till en touch av färg för att fira sommaren. En av favoriterna är turkos, som kan användas i form av accessoarer eller kuddar till en avslappnande stol.

Men det är inte allt! Enligt Pantone-institutet är gult fortfarande ett populärt val. Dessutom är det en idealisk färgton för terrasser och du kan lägga till blomdetaljer, textilier eller till och med en växt.

En retro touch

Om det finns en stil som dominerar när det gäller terrasser är det den som förmedlar slow life-trenden. Det är dags att koppla bort stress och spänning.

Att lägga till några retroelement kommer utan tvekan att vara ett säkert sätt att uppnå detta. Du kan till exempel inkludera Acapulco-stolen. Med sin runda design och avslappnade känsla kommer du enkelt att skapa den slow life-trend du söker.

Terrasser med naturliga fibrer

Naturliga fibrer fortsätter att vara oslagbara följeslagare till terrasser. De är varma, men ger också en fräsch känsla. De kan användas på vilken terrass som helst i form av möbler, mattor eller lampor.

Du kan också fuska! Om du är orolig för att väderförhållandena ska skada dina möbler finns det hartser med finish som imiterar rotting på ett spektakulärt sätt. Fördelen är att de är mycket mer motståndskraftiga mot solen och extrema temperaturer.

Andra material

Allt begränsar sig inte till mjukhet. För närvarande är trenden att använda material som betong, särskilt i form av ett bord, högt på dagordningen. Hårdheten i detta material kompletterar lättare och mer organiska former.

Tillsammans med detta är terrazzo (i olika färger) också ett populärt val. Det kan användas i form av accessoarer, sidoskivor eller porslin och hjälper dig att skapa en modern och djärv yta.

Terrasser bör kommunicera med ditt interiöra utrymme

Komfort är viktigt, så att du kan njuta av ett utrymme som inbjuder dig att stanna. För detta behöver du att det är levande, med förvaringsutrymmen och bord, stolar, kuddar och allt annat du behöver för att njuta av det.

Det handlar också om att skapa ett öppet utrymme som kommunicerar med interiören genom att använda möbler som fungerar i båda områdena. Trots allt finns det inget bättre än multifunktionella funktioner för att ha avslappnade områden i hela våra hem.

Terrasser är den bästa skatten du kan ha på sommaren. Genom att följa dessa trender får du en fräsch ny look och en plats att koppla av på.

By Jennifer Lorenz

Vi är passionerade för inredning, trädgård och hemmet, och vi vill dela vår kunskap och kärlek till dessa ämnen med dig. Så häng med oss på denna spännande resa för att skapa vackra och trivsamma utrymmen som du stolt kan kalla ditt hem.

Lämna ett svar

Relaterade

  • Vilka spel trendar online?

  • Slipad cement: Ett trendigt dekorativt överdrag